Retourneren

Retourbeleid

Bedenktijd / retour

Het kan voorkomen dat u een bestelling van KMDB wilt retourneren. Misschien omdat je het product niet leuk vindt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling niet meer zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren.

Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de directe kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg de website van uw bezorgdienst voor de exacte tarieven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via webshop@kmdb-clothing.com. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Indien het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Ga dus zorgvuldig om met het product en zorg dat het bij het retourneren goed verpakt is.

Houd er bij het retourneren rekening mee dat:

het is geen op maat gemaakt product;
dat wij het op prijs stellen dat u de originele verpakking opstuurt of meeneemt;
je stuurt (een kopie van) de pakbon van het product mee;
dat we het op prijs stellen dat het product niet beschadigd en/of zichtbaar gebruikt is;
Download hier het retourformulier.

Hulp nodig?

De Steiger 63, 1351AD, Almere
Maandag-Vrijdag 08:00 - 18:00
036-2070095
KVK: 66847494
BTW: NL001126042B61
Cart Pixel by Daisycon