Leuke kleren voor kinderen

Leuke kleren voor kinderen: 6 tips voor het (online) shoppen

Hier zijn mijn tien tips om te winkelen voor leuke kleren voor kinderen.

1. Bekijk de huidige kledingkast van je kind.

Negeer deze eerste, cruciale stap op eigen risico, dat heb ik ook jaren gedaan. Als gevolg daarvan kwam ik thuis van het winkelen met mooie dingen, maar met spullen die mijn kinderen al hadden, ofwel niet genoeg van de dingen die ze echt nodig hadden. Ga door de laden en kasten heen (en de wasmand, indien nodig). Verwijder de slechte en/of te kleine kleding, inclusief sokken, ondergoed en pyjama’s. Tel dan wat er nog over is en noteer wat er ontbreekt. Vervolgens kun je gaan kijken naar leuke kleren voor kinderen.

Als je kind bijvoorbeeld elke dag T-shirts draagt ​​en je doet eenmaal per week een was, zorg dan dat ze 8-10 fatsoenlijke T-shirts heeft. Of, als ze drie paar broeken heeft die passen, waarvan er één magenta is, weet je dat je nog meer leuke kleren voor kinderen moet kopen.

2. Neem de afmetingen van je kind op.

Als je kind voor zijn leeftijd buiten het gemiddelde valt qua lengte of gewicht, kan leuke kleding voor kinderen moeilijk te passen zijn. Koop een goedkoop kleermakerslint en neem zijn maten op. Vergelijk de afmetingen vervolgens met de maattabellen van de winkels (meestal online beschikbaar). Deze stap bespaart je niet alleen urenlang proberen, maar helpt je ook gemakkelijker leuke kleding voor kinderen te kopen via het internet.

3. Controleer de winkelwebsite voordat je vertrekt.

Breng een paar minuten door op de winkelwebsite en informeer jezelf over de huidige stijlen en prijzen van leuk kleren voor kinderen. Sommige winkels bieden online kortingen op artikelen die niet in de winkels worden gepubliceerd, maar die je wel kunt krijgen als je voldoende kennis van zaken hebt.

4. Koop diverse items leuke kleren voor kinderen, maar match ze in outfits in de winkel.

Dit is waar je voorbereiding thuis zal lonen, omdat je kleuren en stijlen thuis in de laden in gedachten hebt, en je kunt items kopen om te matchen. Al de andere leuke kleren voor kinderen die je koopt, moeten ook mixen en matchen. Op die manier kan je kind redelijk toegankelijke outfits samenstellen, zelfs als de helft van zijn of haar kleren in de wasmand zit.

 5. Koop meerdere items leuke kleren voor kinderen, maar niet te veel.

Zodra je leuke kleren voor kinderen vindt die passen, comfortabel zijn en er goed uitzien, koop er dan meer dan één, bij voorkeur in een andere kleur. Het zal je tijd besparen. Het verkleint ook de kans op “favoriet broekensyndroom”, waarbij een paar versleten raakt terwijl de anderen onaangeroerd in de la blijven liggen.

Maar je moet niet overdrijven met het kopen van leuke kleren voor kinderen. Je kind groeit nog steeds, dus je kunt in de verleiding komen om een maat groter te kopen. Een goede strategie, maar alleen als je je kunt herinneren waar je je aankopen hebt gedaan. Zelfs dan is er geen garantie dat je kind dit specifieke kledingstuk nog steeds leuk zal vinden.

6. Als je thuis bent, evalueer je je aankopen opnieuw voordat je de tags verwijdert.

In de hectiek van kledingwinkels kan mijn beslissingsvermogen voor leuke kleren voor kinderen me in de steek laten. Maar zodra we thuis zijn, kunnen we onze aankopen uitzoeken, matchen met de kleding die we al hebben en bepalen wat wel en wat niet werkt. Als we een of twee items vinden die niet goed zijn, gaan ze meteen terug in de tas om ze te ruilen.

Meer weten over onze leukere kleren voor kinderen?

Cart Pixel by Daisycon