Snapback baby

Snapback baby: 6 manieren waarop je kunt meedoen aan de trend van vandaag

Ik heb net kennis gemaakt met de wereld van snapback baby petten en ik heb het gevoel dat ik onder een rots heb geleefd … hoe wist ik niet van deze schattig petten? Ik ben dol op de gepersonaliseerde stijlen, maar er is veel om uit te kiezen als dit niet jouw ding is. Bekijk de onderstaande snapback baby opties voor je kleintje … die op het punt staat serieus cool te worden!

Pop Noggins

Wie wist dat caps zo mooi kunnen zijn? Van ultra coole retro-stijl snapback baby cap met heldere en vrolijke tropische ontwerpen is een aanrader. Pop Noggins is de plek om te kijken voor een snapback baby cap die er gegarandeerd flitsend uitziet. Prijzen beginnen vanaf €25.

Little X & Y

We zijn dol op de heldere en schattige snapback baby ontwerpen van dit bedrijf, die gepassioneerd zijn over kleine mensen die leuke, betaalbare en gepersonaliseerde hoedjes kunnen spelen. Bekijk dit prachtige bloemmotief voor het kleine meisje in je leven of deze coole tropische palmlook, ook hieronder afgebeeld. Ontwerpen starten vanaf € 21,95.

Cruz + Co

Eenvoudig en stijlvol, deze platte rand hoeden van Cruz + Co maken je peuter moeiteloos cool en als het jouw wens is, kun je ook een bijpassende hoed krijgen – is er iemand anders die hier zwijmelt? Of denken aan een kerstcadeau van een bepaalde papa? Prijzen voor snapbacks beginnen vanaf € 34,95 en een gepersonaliseerde hoed voor je kleine persoon kost € 44,95.

Minipitcher

Minipitcher is de plek om te winkelen voor schattige en betaalbare snapback baby caps. De prijzen beginnen bij € 24,95, ze kunnen gepersonaliseerd worden en zijn geschikt voor kinderen van één tot drie jaar.

TFPR & Co.

Als je aan de Gold Coast bent, kun je TFPR & Co vinden op de Village Markets. Voor de rest van ons, bekijk hun online winkel voor hun leuke en stijlvolle reeks van baby snapback petten. Met veel stijlen die momenteel te koop zijn, beginnen de prijzen vanaf slechts € 13,98, dus ga snel kijken! Ik ben verliefd op deze bijpassende set snapbacks, perfect voor ouder en kind.

Little Snapbacks

Little Snapbacks heeft de perfecte mix van stijl en betaalbaarheid die deze hoedjes een goede koop maken. Bekijk de schattige roze snapback baby petten van dit merk, geprijsd vanaf € 34,95. Je mag de naam van je kind toevoegen in de kleur van je keuze. De snapback baby caps zijn geschikt voor kinderen tot 2 jaar en de snapback baby caps passen dankzij de verstelbare pasvorm bij je kind tot 10 jaar. Gratis verzending is beschikbaar als je drie of meer snapbacks koopt.

Cart Pixel by Daisycon