Babykleding maat 56

Hoe de beste babykleren kopen?

Winkelen voor kleine, schattige baby kleding is een van de leukste dingen om je voor te bereiden op een baby. We leggen je uit waar je op moet letten als je kleding kiest voor je baby. Hoeveel babykleding heb je bijvoorbeeld nodig in elke maat?

Koop niet te veel maten voor pasgeboren

Baby’s groeien ongelooflijk snel in de eerste paar weken van hun leven. Sommige baby’s passen slechts korte tijd in kleding voor pasgeborenen. Sommige passen zelfs helemaal niet in de maten van pasgeborenen! Maat 56 past vaak al bij een flinke pasgeboren baby. Als je veel pasgeboren kleding als cadeau ontvangt, probeer dan een aantal items te ruilen voor grotere maten als dit mogelijk is. Je kunt de prijskaartjes ook aan de kleding houden totdat je weet of je baby deze maat helemaal niet kan dragen.

Hoe gaat het aan en uit?

Baby’s kunnen zich in veel interessante vormen buigen, maar het is het gemakkelijkst voor iedereen als je de baby niet in een slangenmens hoeft te veranderen om een luier te verschonen of ze in bad te doen. Controleer of de kleding een volledige drukknoop aan de onderkant heeft of een lange rits aan de voorzijde. Als de kleding bedoeld is om over het hoofd van de baby te worden getrokken, zorg dan dat de nekopening zacht en zeer rekbaar is, zodat je hem niet over het hoofd van je baby hoeft te trekken. Dit is vaak het geval bij maat 56.

Easy Care is belangrijk bij maat 56

Tenzij het voor een zeer speciale gelegenheid is, vereisen babykleding die niet machinaal kan worden gewassen en gedroogd, veel te veel moeite voor de meeste nieuwe ouders. Controleer de labels van kleding (maat 56) voor pasgeborenen. Het zal je misschien verbazen te horen dat er meer handwas babykleding in maat 56 op de markt is dan je ooit had gedacht!

Comfort van je baby is de sleutel bij maat 56

Knopen, ritsen en elastieken kunnen een bron van ongemak voor de baby zijn als ze op de verkeerde plek zitten of strak tegen de babyhuid. Zoek naar kleding in maat 56 met een laag stof tussen je baby en de rits, zorg dat het elastiek bedekt is en controleer drukknopen op ruwe randen die mogelijk op de huid zijn.

Lagen zijn handig bij baby’s

Baby’s hebben meestal één extra laag kleding nodig over wat volwassenen zouden dragen, tenzij het heet is. Kies kleding in maat 56 waarover je lagen kunt aantrekken, zodat je gemakkelijk kleding kunt toevoegen of verwijderen om de baby comfortabel te houden. Als je op een plek woont waar het koud is, overweeg dan om een ​​fleece sneeuwpak te kopen in plaats van zwaardere, dikkere opties. Volumineuze kleding is zelden comfortabel voor baby’s en je moet sowieso niet iets dikker dan fleece gebruiken in baby’s autostoeltje.

Babysokken en schoenen

Babysokjes worden als een must-have beschouwd, vooral als je baby bij koud weer wordt geboren. Het kan wat tijd ​​kosten om sokken te vinden die goed passen bij de voet van je

baby. Babysokjes hebben de neiging af te zakken, dus het kan nodig zijn om meerdere paren bij de hand te hebben voor vervanging. Terwijl pasgeborenen en bijna-wandelaars geen schoenen nodig hebben, geven sommige ouders de voorkeur aan zachte schoenen voor stijldoeleinden of gewoon om baby’s sokken aan te trekken. Het is aan jou, maar als je babyschoenen koopt, moeten deze zacht zijn en een brede opening aan de bovenkant hebben, zodat je niet hoeft te worstelen om de voet van je baby erin te krijgen. Vergeet niet dat de baby ook op de schoenen kauwt.

Kijk uit voor gevaren bij babykleding in maat 56

Alhoewel veel babykledingfabrikanten heel voorzichtig zijn met de soorten kleding die ze voor baby’s verkopen, glippen soms gevaarlijke spullen er doorheen en komen ze in de winkels. Controleer babykleertjes op losse knopen, ritsen die los kunnen komen en applicaties of versieringen die kunnen worden gekauwd of afgetrokken en eventuele lange touwtjes die de boel kunnen vasthouden.

Cart Pixel by Daisycon