Baby pet

Baby Pet: Hoe kies je de juiste pet?

Je besteedt veel aandacht aan de kleding die je voor je baby koopt, maar een baby per is ook een must-have voor elke baby. Een goed gemaakte baby pet kan je kind helpen zijn temperatuur te regelen en comfortabel te blijven. En het leuke is dat ze er op foto’s gewoon extra schattig uitzien. Mocht je nieuw zijn in de scene, dan kunnen we je vertellen dat de baby petten van vandaag veel verder gaan dan roze en blauw gestreepte mutsjes.

Stofkeuzes voor baby pet

Laten we eerst de stofkeuzes bespreken. Hoewel je een baby pet kunt vinden in bijna elk type stof, raden we een hand gebreide baby pet aan die gemaakt is van hoogwaardige katoenen garen.

Hoogwaardige gebreide, biologisch katoenen baby petten bieden ademend vermogen, houden baby’s warm en laten toch de lucht circuleren. Je wilt tenslotte zoveel mogelijk oververhitting voorkomen maar je wilt ook niet dat lieveling het koud krijgt. Dankzij deze eigenschap kunnen veel veelzijdige, hand gebreide petten zelfs tijdens de zomer goed werken.

Ga voor een baby pet in een onverwachte stijlen

Gebreide baby mutsjes bieden het breedste scala aan stijlopties. En als je op dit moment denkt dat stijl niet zo belangrijk is, wacht dan gewoon tot je ziet hoeveel foto’s je gaat maken! Het is van onschatbare waarde om die mooie herinneringen te hebben om op terug te blikken, en een paar schattige baby petten zullen het verschil maken.

Je kunt baby petten in honderden schattige stijlen vinden. Zoek naar onverwachte soort baby pet met berenoren of een cup cake er bovenop, zelfs bloemen, aardbeien, appel of pompoenontwerpen zijn beschikbaar. Als je smaak klassieker is, kijk dan naar een gebreide baby pet of piloten babypet met oorwarmers.

Overweeg biologisch katoen voor je baby pet

Biologisch katoen is ook een uitstekende keuze voor pasgeboren baby’s. Biologisch katoen wordt geteeld zonder gebruik van pesticiden en gekleurd met low-impact kleurstoffen. Dus je weet dat je baby veilig is voor ongewenste chemicaliën, zonder een bepaalde stijl voor je baby op te hoeven offeren.

Investeer in een paar baby petten

Bedenk dat, terwijl je baby het eerste jaar in snel tempo groeit, het de moeite waard is om te investeren in een paar schattige baby petjes.  Zelf kies ik het beste materiaal of product als ik iets voor mijn baby wil kopen, want het zal langer meegaan en het zal jou en je baby’s altijd blij maken.

Een Baby pet is een van de dingen waar we moeten kiezen voor het beste product, want als we een baby pet voor onze baby gebruiken, zou deze bijna elke dag gewassen moeten worden. We moeten het en de haarolie die we aanbrengen wegspoelen. De hoofdhuid van een baby is gevoelig en zelfs de ongewenste geur van een zwetende hoofdhuid vraagt om de juiste reiniging. Wanneer je erover nadenkt om te kiezen voor een baby pet, kies dan verstandig het beste voor je baby’s, denk erover na om de beste baby pet voor je pasgeboren baby te kiezen uit de vele producten die er zijn.

Een baby pet om de outfit compleet te maken

Je hebt nu de ultieme schattige of stoere outfit van je baby bij elkaar gezocht. Hoe maak je het dan helemaal af? Een geweldige manier om net die extra touch te geven aan je baby’s outfit is met een baby pet. Naast het praktische nut dat een pet je baby biedt, is het ook nog eens verschrikkelijk schattig en stijlvol. Je hebt ze in alle soorten, maten, materialen, kleuren en printen. Maar toch zullen ze altijd wat stoers hebben en ze zijn dus ideaal om de outfit nét even wat stoerder en jongensachtiger te maken.

De juiste baby pet kiezen

Natuurlijk let je op een aantal factoren bij het aanschaffen van een nieuwe baby pet. Zo is het belangrijk de buitentemperatuur te overwegen. Is het winter, dan kun je beter een pet kiezen die bestemd is tegen koud weer en die wellicht een voering heeft. Ook kunnen dan flappen voor over de oren een pluspunt zijn. Is het zomer, ga dan vooral voor een luchtig materiaal, bij voorkeur in een lichte kleur. In dit geval moet de cap groot genoeg zijn om zijn gezichtje te beschermen tegen de felle zon.

Verschillende teksten en kleuren van je baby pet

Een baby pet is natuurlijk al hét toppunt van schattigheid voor je baby, maar je kan nog wat extra definitie en persoonlijkheid toevoegen aan zijn outfit door met nauwkeurigheid de teksten, printen en kleuren te kiezen van de baby pet. Een pet waar bijvoorbeeld een tekst als ‘’Baas’’ opstaat maakt meteen duidelijk dat dit kleine ventje een stoere bink is. Stiekem ontzettend schattig. Als je kleintje voorkeuren heeft voor kleuren en teksten, besteed daar dan vooral aandacht aan, want zo zal hij zich nóg zelfverzekerder voelen in zijn outfit.

Ga voor kwaliteit in een baby pet

Je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor je kleine. Besteed daarom wat extra aandacht aan de materialen van de kleding en accessoires die je voor hem koopt. Dit geldt ook voor de baby pet. Biologisch katoen is altijd een goede optie, omdat hier sowieso geen schadelijke stoffen in zitten. Vooral in de zomer is dit materiaal uitstekend. In de winter heeft je kleine man misschien behoefte aan wat meer warmte. Dan wil je wellicht gaan voor een mutsje, of een petje met een voering, voor net die extra warmte.

Het vinden van de juiste maat baby pet

Je kleine is natuurlijk constant in de groei en daarom is het misschien lastig om de juiste maat pet te vinden, vooral als het om jonge baby’s gaat. Het beste wat je dan kunt doen is uiteindelijk toch naar de winkel gaan om de petjes te passen, zodat je zeker weet dat ze niet te groot en niet te klein vallen. Echter hebben wel vele petjes een drukker systeem aan de achterkant waarmee je de maat kunt verstellen, dit is ideaal. De juiste maat van de baby pet is belangrijk zodat de pet goed blijft zitten op zijn hoofdje en niet afwaait. Hiervoor hebben sommige petten ook touwtjes die je onder het kinnetje kunt vastknopen.

Cart Pixel by Daisycon