Babykleertjes

Babykleertjes: Hoe moet je een pasgeboren kleden?

Je hebt misschien wel veel aandacht en geld besteed aan het kopen van de babykleertjes voordat je baby er was. Maar de waarheid is dat ze de eerste paar weken van het leven geen grote verscheidenheid aan babykleertjes nodig hebben. Je zult het te druk hebben om elkaar te leren kennen en gewoon door de dag (en nacht) door te komen om je zorgen te maken over perfect bij elkaar passende tops, broeken, sokken en hoedjes. Maak je geen zorgen over de babykleertjes, daar is later voldoende tijd voor, als je baby wat ouder is. Maar voor nu is het de sleutel om de baby veilig en comfortabel te houden met geschikte babykleertjes. Om je te helpen dat te doen, hebben we een paar deskundige tips samengesteld over hoe je je pasgeborene kunt kleden met babykleertjes als je het ziekenhuis verlaat, en wat je in de eerste paar weken thuis kunt overwegen.

Babykleertjes aanschaffen heeft meer te maken met gezond verstand dan met gevoel voor mode. Volg deze basisstappen en improviseer vervolgens zelf.

1. Begin met het wikkelshirt babykleertjes

Rompertjes staan vrijwel synoniem aan babykleertjes: ze zijn geschikt voor de behoeften van een klein mens dat niet gewend is kleding te dragen. Zie wikkelrompers zijn ideale basislagen voor pasgeborenen. Het belangrijkste voordeel is dat ze op hun plaats blijven en voorkomen dat de rug en de buik van je baby worden blootgesteld. Bovendien zorgen de drukknopen onderaan dat je de baby niet helemaal hoeft uit te kleden wanneer je luiers verschoont – wat het werk voor ouders gemakkelijker maakt en minder koud voor je baby. Andere optie? Een shirt met lange mouwen in kimono of wikkelstijl. Deze zijn vooral handig tijdens de baby’s eerste dagen. Het shirt, dat aan de voorkant klikt, hoeft niet over het hoofd van je kleintje te worden getrokken, wat veel baby’s niet leuk vinden  en het is gemakkelijker voor de gevoelige navelstrengstomp, die lucht nodig heeft om uit te drogen.

 2. Babykleertjes: Voeg broeken met voetjes toe

Dit zijn broeken met ingebouwde voeten, die baby sokken of slofjes overbodig maken. Zelfs de kleinste kinderen zijn zeer bedreven in het aftrappen van sokken, die ergens tussen je huis en de kassa in de supermarkt onvermijdelijk verloren gaan. Zoals met alle babykleertjes, is het beter om maten te kopen die iets groter zijn (maar nog steeds comfortabel zitten); op deze manier zullen ze iets langer meegaan, zelfs als de baby’s voeten groeien. Daarna, kun je het voetgedeelte afknippen en de onderkant omboorden, waardoor ze in een broek veranderen. Zo kun je langer doen met je babykleertjes.

3. Voeg lagen van babykleertjes toe

Het seizoen bepaalt hoeveel lagen babykleertjes de baby draagt ​​en hoe dik deze lagen moeten zijn. In de zomer is een lichtgewicht rompertje alles wat je nodig hebt. Voor pasgeborenen zijn lange mouwen aan te raden, ze helpen het kind zich comfortabel te voelen en beschermd tegen per ongeluk schrammen en de omgeving in het algemeen.

In de winter zijn de meeste baby’s comfortabel met een wat dikkere laag babykleertjes, plus een extra laag babykleertjes. Ga niet af op wat je als mama comfortabel vindt, je fluctuerende hormonen kunnen invloed hebben op hoe je de temperatuur waarneemt. Dus als mensen zich comfortabel voelen met een shirt, voeg dan een laag babykleertjes toe bij je kleintje. Als mensen truien dragen, voeg dan een zachte trui toe over het rompertje. Vesten met drukknopen maken het gemakkelijk om lagen af ​​te leggen wanneer dat nodig is.

Cart Pixel by Daisycon