Babykleding maat 74

babykleding maat 74

5 tips voor nieuwe moeders over het ordenen van de kleding van je dreumes

Het leven als een moeder is al stressvol genoeg. Hier lees je hoe je babykleding organiseert om later verwoede zoekpogingen naar kleding te vermijden. Er zijn een miljoen dingen over de geest van een nieuwe moeder. Je denkt dat je voor de komst van je baby volledig georganiseerd bent. Zo georganiseerd als je denkt dat je bent voor je voor bevalling, er zijn zoveel onvoorziene uitdagingen en veranderingen die ontstaan ​​als je eenmaal thuis bent in een routine.

Het betere nieuws is dat we een paar eenvoudige oplossingen voor je hebben verzameld om je een ​​beetje te helpen bij het organiseren van babykleding. Als je je afvraagt ​​hoe je babykleren moet organiseren, blijf dan lezen.

1. Houd dagelijks gebruikte artikelen dicht bij de commode

Als de verschoontafel op je dressoir staat, houd je de huidige maten, zoals maar 74, op de bovenste plank. Als je je dreumes in een andere kamer, zoals de woonkamer of je slaapkamer, verschoont, houd je een mand dichtbij met al zijn of haar huidige kleding en accessoires zodat je er gemakkelijke bij kan. Op deze manier zul je niet op zoek zijn naar iets dat past.

 2. Gebruik de organisatoren van de grootte in de kast

Maat labels voor de kast in de vorm van plastic schijven zijn super handig bij het organiseren van je kind zijn kleding, vooral na de douche van je kind als je overweldigd bent door de hoeveelheid kleding die je kleintje heeft gekregen. Hangende items in maat 74 zijn gemakkelijker te zien en te pakken dan gevouwen items.

De meeste babykleding heeft plastic kleerhangers waarvan de maten zijn gemarkeerd, dus alles wat je hoeft te doen is ze direct in de kast ophangen met de organisator voor coördinerende formaten. Helaas zal veel van die schattige kleding die je cadeau hebt gekregen, ongedragen blijven als de maat 74 of het seizoen verkeerd was. Door de kleding op deze manier te organiseren, kun je de kleding die ze nooit gedragen hebben beter opmerken. Een andere truc voor eenvoudig ruilen is om alle kassabonnen in de zakken te bewaren of aan de hanger te bevestigen.

Deze kleine plastic schijven kunnen een groot verschil maken. Ze zijn goedkoop, passen op de meeste standaard kastenrekken en zijn te vinden op de meeste winkelwebsites.

3. Verdelers voor lades kunnen meerdere doelen hebben

Je kunt ze niet alleen voor kleding in maat 74 gebruiken! Gebruik ze voor spuugdoekjes, handdoeken, dekens en meer. Gebruik ze ook voor zijn of haar badproducten. Verdelers zijn een ander goedkoop product dat zal helpen bij het organiseren van je baby’s garderobe, evenals andere dingen. Babyspullen zijn klein. Kleine dingen raken sneller kwijt en worden sneller ongeorganiseerd. Door deze organisatoren te gebruiken, kun je alles op een georganiseerde manier bewaren die gemakkelijk te zien is.

4. Organiseer op itemtype

Houd sokken bij sokken. Wijd een deel van de kast aan kleding met korte mouwen en een kledingstuk met een lange mouw. Als het een warme dag is, weet je precies waar je iets met korte mouwen kunt pakken. Als je een schreeuwend kind voor je hebt, telt elke seconde.

5. Houd een mand dicht bij je commode

Met een mand binnen bereik, kun je de vuile kleren letterlijk van de baby halen en ze direct in de wasmand gooien. Als nieuwe ouder zijn je handen altijd vol, letterlijk. Het is verbazingwekkend wat je beseft dat je kunt bereiken met de ene hand, terwijl de andere de baby vasthoudt. Door alles wat je nodig hebt in de buurt te houden, wordt navigeren door de dag veel eenvoudiger.

 

Als we een paar kleine veranderingen in onze huizen kunnen doorvoeren om de dingen wat georganiseerder te houden, zal het ons meer tijd geven om met onze kleintjes door te brengen … terwijl we ons gezonde verstand behouden.

Cart Pixel by Daisycon