Babykleding maat 68

 Tips voor het kopen van babykleding maat 68

Veel mensen vinden het leuk om babykleding als cadeautjes te geven, maar kopen meestal de kleine maten die niet lang genoeg zullen passen. Profiteer hiervan door niet te veel te kopen voordat je baby wordt geboren, koop dus verstandig in om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen.

Close

Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive the latest updates, deals, offers and upcoming collection


  1. Kies altijd een maat voor de werkelijke leeftijd van je baby. Maten kunnen aan de kleine kant zijn en baby’s groeien snel. De meeste 6 maanden oude baby’s kunnen kleding dragen van 9-12 maanden, 1-jarigen dragen kleding voor tweejarige enzovoort. Maar houd wel rekening met het seizoen, dunne zomerkleding heeft geen zin in de winter en omgekeerd. Voor eerste maanden is een maat 68 een goede keuze.

   

  1. Koop alvast grotere maten in. Wanneer je babykleding gaat shoppen, is het handig om kleding voor de komende maanden aan te schaffen. Als je kind in januari 9 maanden oud is, koop dan kleding voor 18-24 maanden in afwachting van de volgende winter. Bij ‘dure’ babywinkels, is er altijd wel een kledingrek te vinden met 50% korting en soms zelfs meer. Online kun je natuurlijk ook heel goed koopjes in maar 68 scoren.

   

  1. Wees selectief bij het kopen van dure babykleding merken in maat 68. Het heeft weinig zin de hoofdprijs voor vesten, tops of leggings te betalen. Combineer eenvoudigweg goedkopere merken met bepaalde merkartikelen en je krijgt de look van designerkleding maar betaalt slechts een fractie van de kosten.

   

  1. Wees slim. Als je verleid wordt door dure kleding voor je baby in maat 68, overweeg dan of het je geld waard is. Broeken en praktische jurken kunnen genoeg worden gedragen om de uitgaven te rechtvaardigen, maar vermijd het betalen van de hoogste prijs voor een outfit voor speciale gelegenheden. Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Kijk of je in plaats daarvan iets kunt lenen een speciale gelegenheid.

   

  1. Ga voor enkele echte maat 68 koopjes naar bijna nieuwe en tweedehands babykledingwinkels. Baby’s groeien heel snel en favoriete kleding is vaak al lang te klein voordat ze versleten zijn. Je kunt profiteren van wat andere mensen hebben moeten weg doen; sommige artikelen bevatten mogelijk nog steeds het originele winkellabel, wat aangeeft dat ze nog nooit zijn gedragen.

   

  1. Goede deals voor maat 68 zijn te vinden op 99pixel.in/kmdb. Je zult prachtige babykleding vinden die voor bijna niets wordt verkocht. Omdat het een online babyboetiek is, bieden ze een breed scala aan verschillende babykleertjes aan. Ze hebben een geweldige selectie van baby rompertjes met grappige kleine lettertjes, een geweldig cadeau-idee. Baby rompertjes in maat 68 waar je absoluut dol op zal zijn. Baby en peuter jurken in een aantal seizoensgebonden of unieke ontwerpen die ze zal houden. Een kleine selectie badkleding is ook beschikbaar. Daarnaast jurken, pyjama’s en schoenen met zoveel geweldige recensies van onze moeders is er geen reden waarom je nu zou moeten winkelen!
  Close

  Newsletter

  Subscribe to our newsletter to receive the latest updates, deals, offers and upcoming collection


   Cart Pixel by Daisycon