Babykleding Afterpay

Babykleding achteraf betalen – de ideale oplossing

Babykleding Afterpay is dan een ideale oplossing om er voor te zorgen dat je toch jouw baby- en kinderkleding kunt bestellen en laten dragen door je kids – terwijl je met Babykleding Afterpay gewoon gemakkelijk iets later betaald.

Close

Newsletter

Subscribe to our newsletter to receive the latest updates, deals, offers and upcoming collection


  Babykleding achteraf betalen – de ideale oplossing
  Iedereen heeft dat wel eens, op het moment dat je iets leuks ziet om te kopen komt het net even niet lekker uit. Dit gebeurt natuurlijk het meest als je leuke babykleding of kinderkleding zoekt voor jouw kleintje. Babykleding Afterpay is dan een ideale oplossing om er voor te zorgen dat je toch jouw baby- en kinderkleding kunt bestellen en laten dragen door je kids – terwijl je met Babykleding Afterpay gewoon gemakkelijk iets later betaald wanneer het jou uitkomt. Zo heb je toch alle leuke kleding van KMDB in huis op het moment dat jij dat wilt.

  Alle producten van KMDB kun je kopen met Babykleding Afterpay
  De gehele collectie van KMDB kun je kopen op deze manier, er zit geen beperking op welke baby- en kinderkleding je wilt bestellen als ook niet op de aantallen. Kies de leukste kleding voor jouw kids zoals je dat altijd bij KMDB doet. Tijdens het betaalproces selecteer je gewoon betalen met Afterpay en het wordt automatisch geregeld. KMDB gaat direct voor je aan de slag om je bestelling uit te leveren en we nemen later contact met je op om te betalen.

  Je baby- en kinderkleding wordt gemakkelijk thuis bezorgd
  Op dezelfde manier worden je spullen bezorgt als dat je niet met Afterpay betaald. Je hoeft dus helemaal nergens over na te denken als je besteld, je spullen worden gewoon binnen de aangegeven levertijd bij jouw thuis bezorgd, ook als je nog niet betaald hebt. Heel gemakkelijk en simpel wordt dit opgepakt door KMDB. Zo heb jij als klant de voordelen en krijg je nog steeds dezelfde service van ons als dat je gewend bent.

  Close

  Newsletter

  Subscribe to our newsletter to receive the latest updates, deals, offers and upcoming collection


   Betaal je baby- en kinderkleding achteraf, als je 100% tevreden bent
   Betalen met Afterpay is natuurlijk ook ideaal als je eerst even wilt bekijken en controleren hoe de kwaliteit is van de kleding van KMDB. Je betaalt dan niet vooraf je kleding, maar gewoon achteraf als je tevreden bent. Ben je niet tevreden dan stuur je de kleding retour en wordt alles netjes afgehandeld met Babykleding Afterpay. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een aantal producten wilt ruilen dan kan je met Babykleding Afterpay dat prima regelen voordat je de baby- en kinderkleding betaald hebt.

   Betalen met Babykleding Afterpay
   Met Babykleding AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Babykleding AfterPay betaal je alleen voor wat je houdt. Daarom: betalen doe je áchteraf! Een uitkomst voor ieder gezien op het juiste moment.

   KMDB en Babykleding Afterpay – samen staan we voor klangerichtheid
   Het is altijd belangrijk dat jij als klant centraal staat, als jij tevreden bent dan is KMDB en Babykleding Afterpay ook tevreden. Ben je dit niet dan helpen we je graag zodat je wel tevreden wordt – zie jij dit toch anders dan zijn we evengoede vrienden en lossen we alsnog alles netjes op. Op deze manier zorgen wij dat elke klantervaring er een is om niet te vergeten. Zoals gezegd klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel.

   Cart Pixel by Daisycon